FiveM politika

V poslední době se rozšířil trend v zakládání serverů na FiveM, který se šíří jak mor. Dříve jsme potkali na CZ/SK scéně pár serverů a vystačili jsme si s nimi.
Je pochopitelné, že každý má právo na svůj vlastní server, ale mnozí si již neuvědomují, že vytvoření kvalitního serveru neobnáší pouhé nainstalování systému esx a nahrání pár vozidel. Díky právě těmto serverům s málo zkušenostmi, ztrácí kvalitní servery s Whitelistem a větší kvalitou svou hratelnost.
Nechci tvrdit, že No-Whitelist servery jsou to největší zlo pod sluncem. Na jednu stranu dokážou být užitečné, aby se na nich člověk naučil nějaké ty základy RP (roleplaye) a poté přešel na server s Whitelistem, kde na něj už čeká o něco vyšší a kvalitenější level hry.
Na druhou stranu většina serverů funguje tak, že si na nich dělá každý co chce, kazí dojem ze hry a nováček se tím pádem nemá jak moc naučit samotné základy roleplaye.
Dobrá rada pro nováčky zní. Ano, hrejte na No-Whitelist serverech a až poté, co se naučíte základy roleplaye, tak přestupte na Whitelist server, kde si užijete mnohem více samotného RP, než ostatních hloupostí, které s RP nemají nic společné.

SideWayRP
Ještě bych se chtěl v dnešním článku zaměřit na server SideWay, který má v poslední době úpadek návštěvnosti.
Jak jsem psal již v předešlém článku, tak SideWayRP mi přijde jako kvalitní a propracovaný server a to díky developerům, kteří se podíleli svou prací na tomto projektu. Nechápu tedy důvod nulové návštěvnosti serveru v poslední době, když server nabízí hodně. To je i ten důvod, proč si myslím, že za to mohou právě No-Whitelist servery, na kterých si může hráč porušovat pravidla jak chce a dělat co chce. Administrátoři tyto dané situace většinou ani neřeší.
Vyzkoušejte SideWayRP, který má opravdu co nabídnout! Co se týče tolerance majitele SideWay, tak ano tento majitel se chová ke komunitě zdvořile a dokáže i pomoci. Co se týče admin teamu, tak též hodnotím na jedničku.

Tímto se omlouvám za kratší článek, ale i přesto doufám, že se vám bude líbit.

Nezapomeňte nás také sledovat na Facebookové stránce! Více v Kontaktech.

Pro embina.eu – Upravila Kikush



One thought on “FiveM politika

  1. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *