Projekt Stars RP jsem ukončil kvůli vztahu

Po dlouhé době opět zdravím čtenáře embina.eu.
Dnes se zaměříme tak trochu na jiné téma, kdy nebudeme moc řešit FiveM a věci okolo, ale tentokrát se bude jednat spíše o moji osobu a jak vnímám situaci ohledně odchodu z mého projektu a předaní novému majiteli. Jdeme na to.

Stále si v hlavě říkám, jestli byl dobrý nápad skončit na tak vysoké pozici u úspěšného projektu, který jsem z nuly dostal dejme tomu na menší top? To je tou otázkou. Je fakt ten, že od 27. 6. 2020 jsem po dlouhé pauze, kdy jsem se rozešel s bývalou přítelkyní, našel jinou dívku se kterou jsem šťastný? Co když nejsem a udělal jsem hloupost, že jsem opustil projekt? To mi je stále otázkou, zdalipak to bylo dobré rozhodnutí. Popravdě jsem nad tímto uvažoval dlouho a dospěl jsem k názoru, že to bylo jak z psychické stránky, tak i z pohledu reálného života správná volba. Není to ovšem nic proti komunitě CZ/SK. Je pravdou, že nyní procházím hezkým vztahem, který není až tak špatný, až na pár výjimek, kdy zcela akceptuji rozhodnutí rodiny od mé přítelkyně. Zcela chápu, že na mě mají jiný pohled a třeba mě i odsuzují, kdo ví. Kdybych pokračoval dále v projektu Stars RP, tak bych nevěnoval tolik času své přítelkyni, ale spíše přednostně komunitě Stars RP CZ/SK. Což by mělo také špatný dopad. Je to celkově složitý proces, protože na druhou stranu mi má funkce chybí a i podpora od lid,í kteří mi fandili od začátku projektu. Říkám si, kdy mě napadne ta myšlenka, že se opět vrátím. Ale bude to mít pozitivum? Osobně si myslím, že to bude takové 50/50.

Jak vnímám aktuální vztah s přítelkyní?

Embina.eu není jen o hrách, ale také trochu o mé osobě, viz článek jak jsem se dostal k tramvajím. Musím říct, že tento vztah mi vyhovuje, přítelkyně je hezká dívka, akorát je v tom něco, co vidím ne moc pozitivně. Je pravdou, že asi nemohu vyžadovat od přítelkyně, aby si dala moji fotku na tapetu mobilu, což já mám. Přijde mi, že i naše komunikace je taková na 50 %. Nejspíše nemůžeme najít společné téma. Dále mi trochu přijde, že rodičům přítelkyně ten vztah asi nevyhovuje a nejsou 100% nadšení, což mně osobně mrzí, možná tam není důvěra, kdo ví. Nebo je to pouze má domněnka? Opravdu sám nevím, jsem spíše naopak rád, že mam velikou podporu od svých přátel, rodiny, příbuzných atd. Občas mi přijde, že si opravdu není o čem psát, jak jsem již zmiňoval nahoře.

Pro dnešní den je to vše, děkuji vám za přečtení článku. Tento příběh bude pokračovat v dalším článku, který se pokusíme vydat v co nejbližší době. Děkuji za pozornost.

Nezapomeňte nás také sledovat na Facebookové stránce! Více v Kontaktech.

Pro embina.eu – Upravila Kikush

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *